Advies
U kunt bij ons advies krijgen over de maakbaarheid van het nieuwbouwproject of renovatieproject, met een passende vorm van sanitaire installaties. Dit door de toepassing van bijvoorbeeld water- en gasinstallaties, maar ook het lood- en zinkwerk en alle binnen-rioleringen kunnen we verzorgen

Indien er al energieconcepten aanwezig zijn, kunnen wij deze voor u beoordelen en jou een eerlijk advies geven.

Calculatie
Als u samen met ons een weloverwogen keuze hebt gemaakt kunnen wij aansluitend een calculatie opstellen waarbij wij rekening houden met de gemaakte keuzes en uitgangspunten en hopelijk met elkaar een overeenkomst aangaan voor de realisatie en eventueel het onderhoud.

Ontwerp
Wij ontwerpen binnen de gezamenlijk bepaalde uitgangspunten volgens de laatste wet- & regelgeving en bouwkundige kaders, maken de bijbehorende berekeningen en tekeningen en implementeren de wensen van u, toegespitst op onze werktuigbouwkundige installatie. En dit alles met onze BIM-technologie voor de juiste kwaliteit en meer inzicht.

Realisatie
Het realiseren doen wij samen met onze vakkundige monteurs en vaste partners met als resultaat een installatie die maximaal comfort levert voor de eindgebruiker. Indien gewenst kunnen we direct een meerjaren onderhoudscontract aanbieden, zodat jij jarenlang verzekerd bent van optimaal werkende installaties.

Polloq als Bouwpartner

Polloq Techniek is de ideale partner voor bouwkundige aannemers en ontwikkelende partijen. Wij ontwerpen innovatieve installaties en adviseren over de maakbaarheid en de impact in verhouding tot het bouwkundig kader. Samen werken wij toe naar maximaal comfort voor de eindgebruiker. Door onze BIM-technologie en innovatieve oplossingen leveren we hoogwaardige kwaliteit en besparen we tijd en geld.

Polloq voor Consumenten

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle overige werktuigbouwkundige installaties, zoals verwarming-, water-, koelingsinstallaties en duurzame energiesystemen. Altijd kwalitatief, innovatief en competitief. Wij zorgen ervoor dat een woning maximaal comfort biedt. Waarmee kunnen wij jou helpen? 

Wilt u meer informatie over dit onderwerp, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.