Polloq Techniek is werkzaam voor Bedrijven en Particulieren binnen de bouwsector. Zowel in de bouwkundige zin als binnen de utiliteitsbouw.  

Wij zijn werkzaam binnen de installatietechniek op het gebied van warmte en koudetechniek en alle daarmee verband houdende werkzaamheden. Hierbij valt te denken aan het aanleggen van water, gas en elektrotechnische installaties, maar ook het aanbrengen en renoveren van bijvoorbeeld dak en zink werk, en ook riool afvoersystemen.

Daarnaast houden wij ons niet alleen bezig met het aanleggen van installaties, of het bouwen van bijvoorbeeld een bedrijfspand, maar ook het daaraan verbonden onderhoud en service voeren wij uit. Denk bijvoorbeeld aan jaarlijkse inspecties of onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties.

Dit alles doen wij niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Wij zijn bijvoorbeeld werkzaam in het Verenigd Koninkrijk en Spanje.

Onze dienstverlening gaat dus verder dan de Nederlandse grens, maar op technisch terrein bieden wij een zo groot mogelijk scala aan diensten. Dit doen wij met betrouwbare partners in zowel binnen als buitenland.

 Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Polloq Techniek, neemt u dan gerust contact met ons op.