Advies
U kunt bij ons advies krijgen over de maakbaarheid van een nieuwbouwproject of renovatieproject, met een passende vorm van verwarmen. Dit door de toepassing van bijvoorbeeld collectieve cv-installaties, individuele HR-ketels of stadsverwarmingsinstallaties. Dit gecombineerd met afgiftesystemen als radiatoren, vloerverwarming en/of wandverwarming.

Indien er al energieconcepten aanwezig zijn kunnen wij deze voor u beoordelen en een eerlijk advies geven. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van EPC-berekeningen en weten altijd de meest efficiënte EPC-berekening te realiseren.

Calculatie
Als u samen met ons een keuze hebt gemaakt, kunnen wij aansluitend een calculatie opstellen waarbij wij rekening houden met de gemaakte keuzes en uitgangspunten. Hierdoor kunnen wij in goed overleg met elkaar een overeenkomst aangaan voor de realisatie en eventuele onderhoud.

Ontwerp
Wij ontwerpen binnen de gezamenlijk bepaalde uitgangspunten volgens de laatste wet- & regelgeving en bouwkundige kaders, maken de bijbehorende berekeningen en tekeningen en implementeren de opdrachtgevers wensen,  toegespitst op onze werktuigbouwkundige installatie

Realisatie
Het realiseren doen wij samen met onze vakkundige monteurs en vaste partners met als resultaat een installatie die maximaal comfort levert voor de eindgebruiker.

Polloq als bouwpartner
Polloq is de ideale partner voor bouwkundige aannemers en ontwikkelende partijen. Wij ontwerpen innovatieve installaties en adviseren over de maakbaarheid en de impact in verhouding tot het bouwkundig kader. Samen werken wij toe naar maximaal comfort voor de eindgebruiker.

Polloq voor consumenten
Daarnaast kun jij bij ons terecht voor alle overige werktuigbouwkundige installaties, zoals verwarming-, water-, koelingsinstallaties en duurzame energiesystemen. Altijd kwalitatief, innovatief en competitief. Wij zorgen ervoor dat een woning maximaal comfort biedt. 

Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op.